Jessica Barentsen heeft 14 jaar ervaring in het onderwijs als trainer, adviseur en teamcoach. Met haar praktische en persoonlijke werkwijze brengt ze mensen, teams en organisaties in beweging.

foto jes sept 2012
Ze is eigenaar van InOnderwijs, een netwerkorganisatie van adviseurs en trainers met meer dan 10 jaar ervaring in het onderwijs. Samen met onderwijsorganisaties werkt InOnderwijs aan thema’s als: leiderschap, HRM, duurzame verzuimpreventie en teamontwikkeling.

Daarnaast traint Jessica met haar Trainingsbureau voor Mindfulness particulieren en bedrijven volgens het Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)-programma. Ze is door de beroepsvereniging voor mindfulness trainers erkend in de hoogste categorie en lid van het landelijk platform voor professionele mindfulness trainers.

Haar ervaringen in en passie voor het onderwijs en mindfulness combineert ze in Fris voor de Klas: van werkdruk naar werkplezier met mindfulness. Na deze training staan leraren en docenten weer fris voor de klas, waardoor leerlingen nog leuker en beter onderwijs krijgen.

Meer informatie over Jessica, haar opleidingen en ervaring, vind je op de site van het Trainingsbureau voor Mindfulness en LinkedIn. Je kunt haar ook mailen of bellen (06-57 08 73 17).

Bij Incompany trainingen Fris voor de Klas werkt Jessica samen met Elvira Geurts.
Elvira is samen met Jessica eigenaar van InOnderwijs en werkt als hoofddocent Toegepaste Psychologie bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf (training, coaching en advies).
Meer informatie over Elvira, haar opleidingen en ervaring, vind je op LinkedIn.